Megjártuk. Feladva a jól megszokott hagyományokat, azzal kezdtem az Intensity beüzemelését, ahogy elővettem a leírást és annak alapján dugdostam össze a cuccost. Lett is belőle 2 napos szívás, ugyanis a lemezre pörkölt pdf-ben felcserélték a ki- és bemenet feliratait. Tom azóta rajtam röhög...
A dobozon és a netről letölthető (javított) manuálban természetesen helyesen szerepelnek a feliratok. Gondoltam, szólok, hogy aki most vesz ilyen kártyát, nehogy beleszaladjon.
Oldal 1 / 1
(ne) Olvasd el a manualt!
Elküldve: 12 July 2010 - 10:31 PM
Nekem az volt a szerencsém ezzel, hogy még a cn-n lévő pdf előtt olvastam a letöltöttet, azután néztem én is, hogy miért van a régiben fordítva jelölve, de szerencsére addigra már jól dugtam össze.
Ennél nagyobb bajod ne legyen:)
Nézd már meg, hogy nálad is interlaces-e a kép, ha lcd tv-n sd projektet nyitsz lérlek. Persze, ha van lcd tv-d.
Ha nalóg csatlakoztatom a tv-t, akkor nincs gond, csak úgy nem olyan szép tiszta a kép.
Ennél nagyobb bajod ne legyen:)
Nézd már meg, hogy nálad is interlaces-e a kép, ha lcd tv-n sd projektet nyitsz lérlek. Persze, ha van lcd tv-d.
Ha nalóg csatlakoztatom a tv-t, akkor nincs gond, csak úgy nem olyan szép tiszta a kép.
Elküldve: 13 July 2010 - 09:49 AM
Idézés: Jani27 - Dátum: 13 July 2010 - 12:51 AM
nincs LCD tévém. 
egyébként hol kellene SD projectet nyitni?
egyébként hol kellene SD projectet nyitni?
Premiereből a kimeneten. Amúgy az lesz
Üdv
T.
ui: Nem is nevetgélek folyamatosan, csak mikor eszembe jut
Kérjük meg Banyamancsot, hogy adjon csodapancsot!
Audiovizuális archívum: http://tomi.murvaimuvek.hu
Audiovizuális archívum: http://tomi.murvaimuvek.hu
Elküldve: 13 July 2010 - 04:24 PM
Idézet
Premierből a kimeneten.
Valamiért azt gyanítom, LCD TV-m előbb lesz ...
Idézet
csak mikor eszembe jut
Nekem is van egy ilyen ügyfelem. Csak előveszem a videóját és máris jó napom lesz.
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>Videoszalagot ollóval csak akkor vágj, ha a vágandó anyag eszmei értéke magasabb, mint a videofej cseréjének az ára!</span>
Oldal 1 / 1

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés